2024-03/1709986824_9a59b9ec-84c4-4225-b866-600e8393b149.jpg

Allround kapsalon voor dames, heren en kinderen

Wij zijn een trendy en allround kapsalon voor dames, heren en kinderen. Waarbij jij, onze gast, samen met een fijne en relaxte sfeer altijd voorop staat. Omdat wij daarnaast vinden dat educatie en vernieuwing enorm belangrijk zijn, zorgen wij er altijd voor dat wij volledig up-to-date getraind zijn.

Onze trainingen:

REDKEN: Design Certification van Redken Artist Cindy van Diesen - Look and Learn by Siko van Berkel & Bert de Zeeuw - Barber in-salon training by Redken Artist Barber Birdman - Balayage in-salon training by Redken Artist Nicole van der Linden - Updo's - Redken Certified Color Specialist Program - Redken Retail Specialist Program - Short Hair Trends by Bert de Zeeuw - Finishing Authority - Updo's Back to Basic - Graphics by Ludovic Beckers - Salon Emotion - Social Media Training - Color Gels by Lorin Versteeg - Bert de Zeeuw en Marco Arena Look & Learn - Color and Design by Tonje Dahlen - Perfect Blonds - Principles of Haircare - Droogknippen - Day Studio's men's workshop by Paul Day - Color Trends by Famke van den Ackerveken

DIVERSEN: New Wolves - Clipper Techniques - Cut like a hairdresser, fade like a barber by Next Best Barber - Great Lengths Tapes Extensions

Lees meerLees minder
2018-07/redken-revolutionary-banner.jpg

Redken Influencer Salon

Sinds 1 januari 2018 zijn wij door Redken verkozen tot Influencer Salon! Hiervan zijn er slechts circa 40 in heel Nederland. Dit betekent dat Redken ons ziet als voorbeeld binnen de Nederlandse kapperswereld qua salonervaring, extertise en kennis. Bij ons ben je altijd verzekerd van het beste resultaat! Een Influencer Salon word je ook niet zomaar! Wij hebben genoten van exclusieve trainingen die wij bij Redken hebben gevolgd. Samen met Redken en andere Influencer Salons zetten wij de standaard wat betreft kwaliteit, creativiteit en salonervaring.

Lees meerLees minder
2019-03/banner1jpg.jpg

Redken

Om mooi en gezond haar te kunnen maken, werken wij al jaren met Redken, omdat we geloven in haarkwaliteit in combinatie met hairfashion. UwKapper is een Redken Influencer Salon: alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je thuis lang kunt blijven genieten van het resultaat. Bijna al onze onze haarkleuringen zijn ammoniavrij; beter voor jou, ons en het milieu. Wij volgen trainingen van o.a. Redken om onze kleurkennis en vaktechnieken op topniveau te houden.

Redken 5TH Avenue NYC is een professioneel haarverzorgings- en kleurmerk, toegewijd aan het bieden van inspirerende educatie, innovatieve producten en ongeëvenaarde creativiteit voor zowel klanten als stylisten. Met aanwezigheid backstage bij Fashion Week in New York, London, Milaan en Parijs, zet Redken de toon met het nieuwste op het gebied van wat nieuw, hot en innovatief is binnen de haarindustrie.

Lees meerLees minder
2021-06/eleven-australia-logo.png

Eleven Australia

2021-06/nine-yards.png

Nine Yards

2018-07/great-lengths.jpg

Great Lengths

Wij gebruiken al sinds 1999 uitsluitend extensions van Great Lengths, hét topmerk op het gebied van hair extensions. Inmiddels werken wij met het traditionele systeem, de Multisonic èn de Tapes extensions.

Great Lengths biedt talloze mogelijkheden. Je gehele haar, of een gedeelte hiervan, kan worden verlengd en beschadigde punten kunnen verborgen worden. Aan jouw kapsel kan meer beweging worden gegeven en in volume worden verhoogd. Ook verandering van kleur en nuance is mogelijk, of een nieuwe en trendy look, dankzij het gebruik van fantasiestrengen. Bovendien geven deze technieken een langdurige houdbaarheid aan jouw kapsel.

Voor een gehele verlenging of verdikking moet je eigen haar 10 tot 15 centimeter lang zijn, anders is het verschil tussen het korte en het lange haar zichtbaar.

Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren (Basis/Standaard-, Flow-, Pastel-, Crazy- en Jewelstrengen). Het combineren van verschillende kleuren geeft een levendig en natuurlijk effect. Je kunt kiezen uit o.a. 41 prachtige basiskleuren. Door het gebruik van Flow extensions kun je verschillende kleuren van donker naar licht krijgen in één extension. Wij hebben geen kleuren op voorraad, omdat Great Lengths extensions gemiddeld genomen binnen 2 werkdagen in huis zijn. Er zijn vijf standaard lengtes waar je uit kunt kiezen namelijk; 20 cm., 30 cm., 40 cm., 50 cm. en 60 cm. Wanneer je een afwijkende lengte wilt, zijn die ook op bestelling leverbaar, de levertijd kan dan langer zijn.

Great Lengths extensions zetten, resulteert in een kwalitatief en houdbaar kapsel dat ongeveer 3-5 maanden in model blijft, afhankelijk van het thuis onderhoud en de groeisnelheid van je eigen haar. Met je hair extensions kun je zonder problemen gaan zwemmen of sporten. Het verwijderen van de extensions verzorgen wij natuurlijk ook voor je, zodat je haar hier niet onder lijdt.

Lees meerLees minder
2021-06/marc-inbane.jpg

Marc Inbane

MARC INBANE is een vooraanstaande speler geworden op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen. Geen oranje kleur, strepen of vlekken, maar een pure, natuurlijke, mooi bruine huid!

Lees meerLees minder
2019-03/galerij.jpg

Specialisaties

Zoals gezegd zorgen wij er al jaren voor dat we up-to-date getraind zijn in de nieuwste en leukste technieken op knip en kleurgebied. Wij bieden o.a. de volgende specialisaties:

  • Knip- en kleurspecialisten
  • Balayage kleuringen
  • Great Lengths Hairextensions
  • High- en lowlight technieken
Lees meerLees minder