Kapsalon Eindhoven

Als je op zoek bent naar een goede kapsalon in Eindhoven is uwkapper het juiste adres. Wij zijn een trendy en allround kapsalon voor dames, heren en kinderen. Onze haarspecialisten weten hoe belangrijk een goed kapsel is. Je bent dan ook in ervaren handen bij uwkapper. Je kunt bij ons terecht voor een knipbeurt maar ook voor de allernieuwste knip- en kleurtechnieken. Onder het genot van een heerlijke kop cappuccino of thee word je verwend door een van onze haarstylisten. Wij zorgen ervoor dat je kappersbezoek een heerlijk moment voor jezelf is. En het fijne is dat je niet ver hoeft te reizen voor een goede kapsalon in de buurt, in Eindhoven vind je ons aan het gezellige St. Trudoplein, in Strijp.

Filosofie

Uwkapper gelooft in een persoonlijke kijk op haar. Niet iedereen heeft hetzelfde haar. Sommige mensen hebben veel en dik haar terwijl anderen weer fijn en dun haar hebben. Bij elke haarsoort is een andere techniek van knippen nodig. Wij kijken welk kapsel of welke kleur het beste bij je past. Het is ons doel om het beste uit jouw haar naar voren te halen. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden. Zodat je tevreden onze kappersstoel verlaat en met veel plezier in de spiegel kijkt. Je krijgt van ons ook altijd tips en adviezen over hoe je je nieuwe haar zelf kunt onderhouden en stylen. Bij uwkapper draait het om jou en jouw haar, is onze filosofie. Daarom heeft onze kapsalon in Eindhoven en omgeving een trouwe klantenkring opgebouwd.

Specialiteiten

Onze kapsalon in Eindhoven werkt uitsluitend met ervaren haarspecialisten. Ons team is up-to-date getraind in de nieuwste technieken op knip- en kleurgebied. Je kunt bij ons ook terecht voor Great Lengths Hairextensions. Maar we zijn ook gespecialiseerd in Redken. Uwkapper is een Revolutionary Salon. Hiervan zijn er maar 38 in Nederland! We zijn hiervoor geselecteerd omdat we extra aandacht voor jou als klant hebben en nog breder zijn opgeleid met betrekking tot Redken en nieuwe vaktechnieken. We hebben bijvoorbeeld een speciaal opgeleide Redken Color Specialist en een Redken Specialist in ons team. Alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit zodat je thuis nog lang kunt blijven genieten van het resultaat. Om onze kennis en technieken op topniveau te houden, volgen onze haarspecialisten regelmatig trainingen van Redken.

Contact

Zoek je een kapsalon in Eindhoven die het beste uit je haar kan halen? Neem dan contact met uwkapper op om een afspraak te maken of informatie te vragen. Je kunt natuurlijk ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.