Beste kapper Eindhoven

Ben je op zoek naar de beste kapper in Eindhoven? Dan moet je bij UwKapper zijn. Wij weten als geen ander wat een goed kapsel voor je kan betekenen. Je voelt je na een bezoek aan UwKapper alsof je de hele wereld aan kan. Wij zijn een trendy en allround kapsalon voor zowel dames, heren en kinderen. Je bent bij ons in goede handen bij ervaren kappers. Zij zijn op de hoogte van de allernieuwste knip- en kleurtechnieken. Een kappersbezoek is bij ons een relaxte ervaring. Je wordt van alle kanten in de watten gelegd. Zo krijgt je bij ons altijd een heerlijk kopje cappuccino of thee. Bij ons is een bezoek aan de kapper even een heerlijk moment voor jezelf. Wij zijn niet voor niets de beste kapper in Eindhoven. Je vindt ons aan het gezellige en geheel vernieuwde St. Trudoplein, in Strijp S.

Filosofie

Wij hebben een speciale filosofie als het om knippen gaat. Want een bezoek aan de kapper is niet een noodzakelijk kwaad maar een heerlijke verwennerij. Bij ons word je persoonlijk geholpen. Onze haarspecialisten kijken samen met jou naar welk kapsel of welke kleur het beste bij jou past. Want niemand heeft hetzelfde haar of gezicht. Sommige mensen willen een makkelijk kapsel terwijl anderen juist weer voor trendy kiezen. Ons doel is om het beste uit jouw haar naar voren te halen en zo jou op je mooist te maken. Wij kijken daarom altijd samen met de klanten naar de wensen en mogelijkheden. Daarom zijn wij de beste kapper in Eindhoven. Onze klanten verlaten met een fantastisch en tevreden gevoel onze kappersstoel. Voordat je de kapperszaak verlaat, krijgt je van ons ook altijd tips en adviezen over hoe je je nieuwe haar zelf kunt stylen. Onze filosofie is dan ook: bij UwKapper draait het om jou!

Specialiteiten

Ons team is up-to-date getraind in de nieuwste technieken op knip- en kleurgebied. Wij hebben ook gespecialiseerde haarstylisten. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor Great Lengths hair extensions. Daarnaast is UwKapper een Premium Ambassador Salon van Redken. Dat houdt in dat alle producten in onze kapsalon van de hoogste kwaliteit zijn zodat je thuis nog lang kunt blijven genieten van het resultaat. Dat maakt ons tot de beste kapper van Eindhoven.

Contact

Zoek je de beste kapper in Eindhoven waar je haar in goede handen is? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.