Kapper Strijp

Als je een kapper zoekt in Strijp in Eindhoven, moet je bij uwkapper zijn. Wij zijn een veelzijdige kapsalon voor zowel dames, heren als kinderen. Bij uwkapper draait het om jou en jouw haar. Je bent bij ons in zeer ervaren handen. Wij hebben de nieuwste knip- en kleurtechnieken onder de knie en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel onze kappersstoel weer verlaat. Of je nu komt voor een knip- of kleurbeurt, wij kijken naar wat het beste bij jou past. Want niemand heeft hetzelfde haar.

Modern

Wij zijn een moderne kapper die past in Strijp. Dat zie je terug in onze salon. De inrichting is modern en van alle gemakken voorzien. Moet je even wachten op je afspraak? Geen probleem, wij hebben een heerlijke en comfortabele zithoek gecreƫerd waar je onder het genot van een cappuccino of bak thee kunt genieten van een tijdschrift. Onze kappersstoelen zijn erop gemaakt om je een comfortabel gevoel te geven. Want onze filosofie is dat een bezoek aan de kapper een moment voor jezelf moet zijn. Geen zorgen maar je even helemaal overgeven aan een van onze deskundige haarspecialisten. Ook de locatie is ideaal. Je vindt ons aan het gezellige en geheel vernieuwde St. Trudoplein met nog meer winkels en diverse horecagelegenheden. Wij zijn de ideale kapper in Strijp.

Specialiteit

Bij uwkapper vindt je alleen maar professionele haarstylisten. Wij zijn dan ook een Revolutionary Salon. Hiervan zijn er maar 38 in Nederland! We zijn hiervoor geselecteerd omdat we extra aandacht voor jou als klant hebben en nog breder zijn opgeleid met betrekking tot Redken en nieuwe vaktechnieken. We hebben bijvoorbeeld een speciaal opgeleide Redken Color Specialist en een Redken Specialist in ons team. Alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je thuis nog lang kunt genieten van het resultaat. Om jouw haar mooi en gezond te maken, werken we al jaren samen met Redken. Wij geloven namelijk in haarkwaliteit in combinatie met hairfashion. Daarom zijn bijna al onze haarkleuringen ammoniavrij. Dat is beter voor jou, voor ons en het milieu. Om up-to-date te blijven, volgen we regelmatig trainingen van Redken. Je bent bij ons dan ook in ervaren handen. Wij zijn ook een vertrouwd adres voor Great Lengths Hairextensions.

Afspraak maken

Zoek je een kapper in stadsdeel Strijp die het beste uit je haar kan halen? Neem dan contact met uwkapper op om een afspraak te maken. Je kunt bij ons ook online een afspraak maken. Je kunt natuurlijk ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.