Kapper Eindhoven

Wanneer je jouw haar wil laten knippen door een goede kapper in Eindhoven moet je bij uwkapper zijn. Want wij weten wat geweldig haar voor je kan betekenen. Wij zijn een trendy en allround kapsalon voor dames, heren en kinderen. Bij uwkapper ben je in zeer ervaren handen en kun je terecht voor de allernieuwste knip- en kleurtechnieken. Laat je in een relaxte sfeer onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of thee verwennen door ons ervaren team van haarstylisten. Bij ons is een bezoek aan de kapper even een heerlijk moment voor jezelf. Je hoeft niet ver weg voor een goede kapper, je vindt ons in Eindhoven aan het gezellige en geheel vernieuwde St. Trudoplein, in Strijp.

Filosofie

De haarspecialisten van uwkapper geloven in een persoonlijke kijk op haar want niet iedereen heeft hetzelfde haar. Wij kijken welk kapsel of welke kleur het beste bij je past. Het is ons doel om het beste uit jouw haar naar voren te halen en zo jou op je mooist te maken. Natuurlijk doen we dat in overleg. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden. Zodat je tevreden en met een fantastisch gevoel onze kappersstoel verlaat. Je krijgt van ons ook altijd tips en adviezen over hoe je je nieuwe haar zelf kunt onderhouden. Wat de beste verzorging is en hoe je je kapsel het beste kunt stylen. Onze filosofie is dan ook: bij uwkapper draait het om jou!

Specialiteiten

Zoek je een professionele kapper in Eindhoven? Dan moet je bij uwkapper zijn. Ons team is up-to-date getraind in de nieuwste technieken op knip- en kleurgebied. Je kunt bij ons ook terecht voor Great Lengths Hairextensions. We zijn ook de kapper in de regio Eindhoven die gespecialiseerd is in Redken. Uwkapper is een Revolutionary Salon. Hiervan zijn er maar 38 in Nederland! We zijn hiervoor geselecteerd omdat we extra aandacht voor jou als klant hebben en nog breder zijn opgeleid met betrekking tot Redken en nieuwe vaktechnieken. We hebben bijvoorbeeld een speciaal opgeleide Redken Color Specialist en een Redken Specialist in ons team. Alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je thuis nog lang kunt blijven genieten van het resultaat. Bijna al onze haarkleuringen zijn ammoniavrij. Dat is beter voor jou, ons en het milieu. Om onze kennis en technieken op topniveau te houden, volgen onze haarspecialisten regelmatig trainingen van Redken.

Contact

Zoek je een kapper in Eindhoven waar je haar in goede handen is? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of informatie te vragen. Je kunt ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.