Kapper Strijp S

Uwkapper is de aangewezen kapper vlak bij Strijp S. In dit dynamische en bruisende stadsdeel in Eindhoven past een moderne kapsalon. Bij ons kun je dan ook terecht voor de allernieuwste knip- en kleurtechnieken. Wij zijn een veelzijdige kapsalon voor zowel dames, heren als kinderen. Bij uwkapper draait het om jou en jouw haar. We geloven in een persoonlijke kijk op haar want niemand is hetzelfde. Je bent bij ons in zeer ervaren handen. Of je nu komt voor een knip- of kleurbeurt, wij kijken naar wat het beste bij jouw kapsel past.

Modern

Voor een kapper vlak bij Strijp S moet je bij uwkapper zijn. De inrichting van onze kapsalon is modern en comfortabel. Ervaar in een relaxte sfeer onder het genot van een cappuccino of thee wat geweldig haar voor je kan betekenen. Moet je even wachten op je afspraak? Geen probleem, wij hebben comfortabele zithoek gecreëerd waar je heerlijk kunt wegzakken in een van de grote banken. Ook onze kappersstoelen zorgen ervoor dat je je heerlijk op je gemak voelt. Want onze filosofie is dat een bezoek aan de kapper een moment voor jezelf moet zijn. Geen stress maar je even helemaal overgeven aan een van onze ervaren haarspecialisten. Zodat je met een fantastische nieuwe look onze kapsalon verlaat. Nog een voordeel is dat je niet ver hoeft te reizen voor een goede kapper dicht bij Strijp S. Je vindt ons aan het gezellige en geheel vernieuwde St. Trudoplein met nog meer winkels en diverse horecagelegenheden.

Specialiteit

Je vindt bij uwkapper professionele en veelzijdige haarstylisten. Wij zijn dan ook een van de weinige Revolutionary Salons in de regio. Hiervan zijn er maar 38 in Nederland! We zijn hiervoor geselecteerd omdat we extra aandacht voor jou als klant hebben en nog breder zijn opgeleid met betrekking tot Redken en nieuwe vaktechnieken. We hebben bijvoorbeeld een speciaal opgeleide Redken Color Specialist en een Redken Specialist in ons team. Alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je ook thuis nog lang kunt genieten van het resultaat. Wij werken al jaren samen met Redken om je haar mooi en gezond te houden. Daarom zijn bijna al onze haarkleuringen ammoniavrij. Dat is beter voor jou, voor ons en het milieu. Wij volgen regelmatig trainingen van Redken om onze kleurkennis en technieken op topniveau te houden. Je bent bij ons dan ook in ervaren handen. Wij zijn ook een vertrouwd adres voor Great Lengths Hairextensions.

Afspraak maken

Zoek je een kapper vlak bij Strijp S waarbij je haar in goede handen is? Neem dan contact met uwkapper op om een afspraak te maken. Je kunt bij ons ook online een afspraak maken. Je kunt natuurlijk ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.