Herenkapper Eindhoven

Uwkapper is de herenkapper in Eindhoven. Met veel passie en plezier maken wij de meest strakke herenkapsels. Of je nu het kapsel van je favoriete voetballer of acteur hebt uitgezocht of je wilt gewoon goed advies over wat jou het beste staat. En natuurlijk biedt een kappersbezoek bij ons ook de nodige ontspanning. Je wordt bij ons in de stoel tot in de puntjes verzorgd door onze getrainde haarspecialisten. En dat allemaal met een kop koffie binnen handbereik. Het is dan ook niet gek dat uwkapper een geliefde herenkapper is in Eindhoven. En het fijne is dat je niet ver hoeft te reizen, je vindt ons aan het gezellige St. Trudoplein, in Strijp.

Belang van een goed kapsel

De tondeuse erover en klaar. Zo ging het vroeger vaak als een man in de kappersstoel zat. Maar gelukkig zijn de tijden veranderd. Ook mannen zijn zich steeds meer bewust van het belang van een goed kapsel. Dat zie je ook terug in de verschillende trends bij herenkapsels. Van lang bovenop tot kort aan de zijkant tot de ‘man bun’ een knotje bovenop, we zien steeds weer andere trends. Bij uwkapper weten we precies wat de trends zijn. Maar nog belangrijker, uwkapper gelooft in een persoonlijke kijk op haar. Niet iedereen heeft hetzelfde haar. Sommige mensen hebben veel en dik haar terwijl anderen weer fijn en dun haar hebben. Wij kijken welk kapsel het beste bij je past. Het is ons doel om het beste uit jouw haar naar voren te halen. Zodat je tevreden onze kappersstoel verlaat en met veel plezier in de spiegel kijkt.

Specialisaties

Bij uwkapper kun je niet alleen terecht voor een nieuw kapsel, ook als je grijs wordt en je daar nog te jong voor voelt, kunnen wij je helpen. Wij werken met een speciale mannenlijn van Redken en kunnen binnen 5 minuten ervoor zorgen dat je grijze haren verdwijnen en je er weer een stuk jonger uitziet. We werken met ammoniavrije kleuring die langzaam vervaagt. Het haar behoudt zijn natuurlijke look waarbij de kleur langzaam uit het haar vervaagt zonder ongewenste gouden of rode tonen. Onze haarspecialisten zijn speciaal getraind in verschillende kleurtechnieken en kunnen je altijd adviseren.

Contact

Zoek je een herenkapper in Eindhoven die het beste uit je haar kan halen? Neem dan contact met uwkapper op om een afspraak te maken of informatie te vragen. Je kunt natuurlijk ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.