Team

Meet our TEAM!!! Inmidddels bestaan we uit 10 dames; 6 Allrounders en 4 stagiaires om ons te versterken.

Sigrid

Sigrid is Allround Hairstyliste en daarnaast de eigenares van uwkapper. Na 2 jaar bij Redken gewerkt te hebben, nam ze op 1 januari 2002 de kapsalon van haar vroegere werkgeefster over. Sindsdien is uwkapper één van de weinige Redken Premium Ambassador salons in de omgeving. Binnen de salon is zij verantwoordelijk voor de trainingen van alle teamleden, ook volgt ze zelf trainingen in binnen -en buitenland. Als aanvulling op het kappersvak heeft ze ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Samen met Nikki is Sigrid in 2016 naar Barcelona geweest om het Redken Symposium on Tour te bezoeken. 3 dagen pure inspiratie en de allernieuwste technieken op knip, kleur en lang haar/opsteek gebied! Ze werkt in de salon op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In haar vrije tijd gaat ze graag borrelen en eten met vrienden en houdt ze van sporten.

Cristel

Cristel werkt op dinsdag en vrijdag en is al jaren een vertrouwd gezicht binnen uwkapper. Ze is sinds 2003 werkzaam bij ons als Allround Hairstyliste en visagiste. Ze vindt het erg leuk om iets geheel nieuws met je haar te doen en is erg goed in gehele metamorfoses. Ze volgt o.a. Redken trainingen om steeds weer nieuwe ideeën op te doen en technieken te leren, bovendien kun je ook bij haar terecht voor Great Lengths hairextensions. Cristel geniet enorm van het thuis zijn met familie en vrienden en ze is trotse moeder van Sjors en Mart. Met haar twee honden gaat ze graag lekker de bossen in en ook winkelen vindt ze erg leuk.

Vanaf 21 maart 2017 is Cristel werkzaam op de DINSdag en de VRIJdag!

Merel

Merel is in 2014 begonnen bij uwkapper en heeft haar opleiding Ondernemend Kapper aan het Summa College in juni 2016 zeer succesvol afgerond. Merel is Allround Hairstyliste en visagiste en is op de dagen woensdag, vrijdag en zaterdag bij ons aanwezig. Inmiddels heeft ze al een hele trouwe vaste klantenkring opgebouwd. De nieuwste knip -en kleurtechnieken heeft ze goed onder de knie, mede door de trainingen die ze volgt en de tips en gedeelde ervaringen van haar collega's. In het voorjaar van 2017 heeft zij zich tot Colorspecialist laten opleiden bij Redken d.m.v. het intensieve Color Certification Program. Zij is gespecialiseerd in Balayage kleuringen en highlight technieken en daarnaast is Merel in 2018 opgeleid tot Redken specialist. Regelmatig gaat ze met collega's samen naar trend-visagie trainingen bij Royal Effem, ons make-up merk in de salon. Merel gaat graag uit met haar vriendinnen en shoppen in de stad en festivals bezoeken vindt ze ook leuk.

Jolijn

Jolijn is Allround Hairstyliste en visagiste en in augustus 2016 is ze begonnen bij uwkapper. Ze is aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag. Jolijn heeft in 2008/2009 eerder bij ons gewerkt, als stagiaire, en toen paste ze al al heel goed binnen uwkapper. Inmiddels heeft ze vele jaren ervaring opgebouwd binnen de beste salons van Eindhoven en toen de gelegenheid zich aandiende om opnieuw bij ons te komen werken, kon ze die kans niet laten liggen. Jolijn's passie is mensen mooier maken door het creëeren van een kapsel en haarkleuring die het beste naar voren brengen. Ze traint in de salon en volgt diverse cursussen, o.a. bij Redken en Royal Effem, om helemaal up-to-date te blijven m.b.t. fashiontrends en technische ontwikkelingen. In haar vrije tijd doet ze aan Yoga, houdt ze zich bezig met mindfulness en vindt ze festivals en films erg leuk.

Joyce

Sinds maart 2017 terug van weggeweest: onze Joyce! Tijdens het zwangerschapsverlof van Cristel's oudste was Joyce in eerste instantie haar vervangster binnen uwkapper. Dat liep zo lekker dat ze nog twee jaar bij ons is gebleven. Na een onderbreking van een jaartje is ze nu weer terug in ons team en daar worden wij allemaal blij van! Joyce werkt op zaterdag en is Allround Hairstyliste en visagiste. Ze is gespecialiseerd in knip -en kleurtechnieken en adviseert je graag over het onderhoud van je nieuwe kapsel en kleur! Joyce volgt regelmatig trainingen en cursussen bij oa. Redken en Barber trainers om steeds helemaal bij te blijven, nieuwe technieken te leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. In haar vrije tijd houdt ze van uit eten gaan, films en muziek en ze is dol op haar hondje. Haar hobby is overigens haar werk!

Tessa

In de zomer van 2016 is Tessa als stagiaire bij uwkapper begonnen. Inmiddels is ze in 2017 afgestudeerd met o.a. een prachtige eindshow op het ROC in Tilburg en is ze succesvol begonnen als Allround Hairstyliste en visagiste. Naast haar werk in onze salon volgt ze nog een opleiding Ondernemend Kapper aan het Summa College in Eindhoven. Ze is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Daarnaast traint ze zowel in onze salon als bij o.a. Redken en Royal Effem (ons make-up merk) om zo steeds meer ervaring op te bouwen en technisch alle ontwikkelingen mee te pakken. Ze zingt en danst graag, daarnaast gaat Tessa het liefst met vriendinnen en familie leuke dingen doen.

Alisha

Alisha is inmiddels tweede jaars stagiaire bij uwkapper en volgt de kappersopleiding aan KOS in Tilburg. Ze heeft het kappersvak echt in de vingers en is aanwezig op woensdag en zaterdag. Alisha houdt zich vooral bezig met het lekker wassen en verzorgen van jouw haar, modeldrogen/föhnen, haarkleuringen en natuurlijk bij binnenkomst een goed ontvangst met een heerlijke cappuccino, thee ... of 's middags zelfs een lekker wit wijntje. Tijdens haar opleiding traint zij zowel op school als in onze salon o.a. haar knip- en kleurtechnieken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook Alisha ervoor zorgt dat je je op de drukke zaterdag zeer welkom bij ons voelt! Ze rijdt graag paard, danst op hoog niveau en ze haalt haar uitdaging ook uit een Strong Viking Run.

Jessie

Jessie volgt de opleiding Allround Hairstylist & Ondernemend Kapper aan het Summa College in Eindhoven en is bezig met haar laatste leerjaar. Op woensdag en donderdag loopt zij haar stage in onze salon en zal zij je voorzien van bijvoorbeeld een fijne wasmassage, een leuke nieuwe haarkleur, mooi geföhnd haar en natuurlijk een heerlijk kopje cappuccino of thee. Gedurende haar laatste schooljaar zal ze veel gaan trainen om technisch sterker te worden en haar vaardigheden uit te breiden. Als Jessie vrij is speelt ze hockey, houdt ze van dansen en winkelen en onderneemt ze graag iets leuks met vriendinnen.

Britt

Tijdens haar VMBO opleiding leerde Britt al heel veel over haar en wat je daar allemaal mee kunt doen. Inmiddels kan ze beginnen aan de Hairstylisten opleiding aan het Summa College in Eindhoven en ze heeft er erg veel zin in! Super enthousiast en gedreven, is ze reeds gestart met gezellig meedraaien in ons team. Britt assisteert ons komend jaar op de drukke zaterdag om ook dan de relaxte sfeer te houden. Ze zal jouw haar heerlijk wassen, voor een lekkere koffie of thee zorgen en ook kan Britt al föhnen. Tijdens haar opleiding gaat Britt veel trainen, zodat ze steeds meer handelingen zelfstandig kan uitvoeren. Ze doet graag iets leuks met haar vriendinnen en familie en houdt ervan om te gaan shoppen en naar de bioscoop te gaan.

Demi

Dit schooljaar is Demi begonnen bij ons als stagiaire op dinsdag en vrijdag. Ze volgt haar Allround opleiding aan het Summa in Eindhoven en is op dit moment tweede jaars leerling. Demi houdt zich nu voornamelijk bezig met wassen, kleuren en drogen/stylen en natuurlijk gaan we dat uitbreiden naar andere technieken. Ze versterkt ons o.a. door het ontvangen en verzorgen van onze klanten en zorgt ervoor dat ons werk op rolletjes verloopt. Demi gaat graag leuke en gezellige dingen doen met haar vriendinnen zoals shoppen, met make-up expirimenteren en vindt het leuk om meer te leren over bijvoorbeeld hairextensions en bruids make-up.

Nikki & Evi

Helaas heeft Nikki besloten om na haar zwangerschapsverlof niet meer terug te keren naar uwkapper. Samen met haar partner en hun zoontje is zij begin 2017 verhuisd naar Mechelen. Natuurlijk wensen wij Nikki en haar gezin heel veel succes, plezier, maar vooral ook heel veel geluk met hun nieuwe leven in België!! In de afgelopen 11 jaar hebben wij een hele fijne samenwerking gehad en gaan wij haar als topcollega enorm missen.

Per half maart 2017 is onze fijne collega Evi helaas niet meer werkzaam in onze salon. Zij kreeg de kans om in een andere salon meer dagen te kunnen werken, wij wensen Evi natuurlijk heel veel succes en plezier daar!