Sigrid

Sigrid is Allround Hairstyliste en daarnaast de eigenares van UwKapper. Na 2 jaar bij Redken gewerkt te hebben, nam ze op 1 januari 2002 de kapsalon van haar voormalig werkgeefster over. Sindsdien is UwKapper één van de weinige Redken Premium Ambassador salons in de omgeving en sinds 1 januari 2018 zelfs een Redken Revolutionary Salon! Binnen de salon is zij verantwoordelijk voor de trainingen van alle collega's, ook volgt ze zelf trainingen in binnen -en buitenland. Als aanvulling op het kappersvak heeft ze ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Samen met haar voormalige collega Nikki is Sigrid in 2016 naar Barcelona geweest om het Redken Symposium on Tour te bezoeken. 3 dagen pure inspiratie en de allernieuwste technieken op knip, kleur en lang haar/opsteek gebied! Ze werkt in de salon op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In haar vrije tijd gaat ze graag borrelen en eten met vrienden en gaat ze graag hardlopen en naar de sportschool.

Cristel

Cristel werkt op dinsdag en vrijdag en is al jaren een vertrouwd gezicht binnen UwKapper. Ze is sinds 2003 werkzaam bij ons als Allround Hairstyliste en visagiste. Ze vindt het erg leuk om iets geheel nieuws met je haar te doen en is erg goed in gehele metamorfoses. Ze volgt o.a. Redken trainingen om steeds weer nieuwe ideeën op te doen en technieken te leren, bovendien kun je ook bij haar terecht voor Great Lengths hairextensions. Cristel geniet enorm van het thuis zijn met familie en vrienden en ze is trotse moeder van Sjors en Mart. Met haar twee honden gaat ze graag lekker de bossen in en ook winkelen vindt ze erg leuk.

Merel

Merel is in 2014 begonnen bij UwKapper en heeft haar opleiding Ondernemend Kapper aan het Summa College in juni 2016 zeer succesvol afgerond. Merel is Allround Hairstyliste en visagiste en is op de dagen woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bij ons aanwezig. Inmiddels heeft ze een hele trouwe vaste klantenkring opgebouwd. De nieuwste knip -en kleurtechnieken heeft ze goed onder de knie, mede door de trainingen die ze volgt en de tips en gedeelde ervaringen van haar collega's. In het voorjaar van 2017 heeft zij zich tot Colorspecialist laten opleiden bij Redken d.m.v. het intensieve Color Certification Program. Zij is gespecialiseerd in balayage kleuringen en highlight technieken en daarnaast is Merel in 2018 opgeleid tot Redken Specialist. Merel gaat graag uit met haar vriendinnen en shoppen in de stad.

Jolijn

Jolijn is Allround Hairstyliste en visagiste en in augustus 2016 is ze begonnen bij UwKapper. Ze is aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag. Jolijn heeft in 2008/2009 eerder bij ons gewerkt, als stagiaire, en toen paste ze al al heel goed binnen uwkapper. Inmiddels heeft ze vele jaren ervaring opgebouwd binnen de beste salons van Eindhoven en toen de gelegenheid zich aandiende om opnieuw bij ons te komen werken, kon ze die kans niet laten liggen. Jolijns passie is mensen mooier maken door het creëeren van een kapsel en haarkleuring die het beste naar voren brengen. Ze traint in de salon en volgt diverse cursussen, o.a. bij Redken om helemaal up-to-date te blijven m.b.t. fashiontrends en technische ontwikkelingen. In haar vrije tijd doet ze aan Yoga, houdt ze zich bezig met mindfulness en vindt ze festivals en films erg leuk.

In de nazomer/herfst van 2018 is Jolijn afwezig i.v.m. haar zwangerschapsverlof. Dit is ingegaan per 6 augustus. Naar verwachting zal Jolijn medio december weer aanwezig zijn in de salon. Uiteraard zullen haar collega's haar klanten overnemen in overleg.

Joyce

Sinds maart 2017 terug van weggeweest: onze Joyce! Tijdens het zwangerschapsverlof van Cristel's oudste was Joyce haar vervangster binnen UwKapper. Dat liep zo lekker dat ze nog twee jaar bij ons is gebleven. Na een onderbreking van een jaartje is ze nu weer terug in ons team en daar worden wij allemaal blij van! Joyce werkt op zaterdag en is Allround Hairstyliste en visagiste. Ze is gespecialiseerd in knip -en kleurtechnieken en adviseert je graag over het onderhoud van je nieuwe kapsel en kleur! Joyce volgt regelmatig trainingen en cursussen bij oa. Redken en Barber trainers om steeds helemaal bij te blijven, nieuwe technieken te leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. In haar vrije tijd houdt ze van uit eten gaan, films en muziek en ze is dol op haar hondje. Haar hobby is overigens haar werk!

Tessa

In de zomer van 2016 is Tessa als stagiaire bij UwKapper begonnen. In 2017 is ze afgestudeerd met o.a. een prachtige eindshow op het ROC in Tilburg en is ze succesvol begonnen als Allround Hairstyliste en visagiste. Naast haar werk in onze salon heeft ze afgelopen jaar nog een opleiding Ondernemend Kapper aan het Summa College in Eindhoven gevolgd en ook die opleiding heeft ze met een diploma kunnen afronden. Ze is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Daarnaast traint ze zowel in onze salon als bij o.a. Redken en Day Studios in Amsterdam om zo steeds meer ervaring op te bouwen en technisch alle ontwikkelingen mee te pakken. Ze zingt en danst graag, daarnaast gaat Tessa het liefst met vriendinnen en familie leuke dingen doen.

Alisha

Alisha heeft in de zomer van 2018 haar kappersopleiding aan KOS in Tilburg afgerond en is aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ze heeft het kappersvak echt in de vingers en heeft een passie voor visagie, ze volgde haar opleiding tot visagiste bij Micky Jooren in Tilburg, een alom bekende visagie opleiding. Alisha houdt zich o.a. bezig met het wassen en verzorgen van jouw haar, knippen en drogen/föhnen, diverse haarkleuringen en natuurlijk bij binnenkomst een goed ontvangst met een heerlijke cappuccino, thee ... of 's middags zelfs een lekker wit wijntje. Naast haar opleiding heeft ze zowel op school als in onze salon o.a. haar knip- en kleurtechnieken getraind. Ook volgt ze trainingen buiten de salon, o.a. bij Day Studios in Amsterdam om haar heren- en barbiertechnieken uit te breiden. Ze danst op hoog niveau en ze haalt haar uitdaging ook uit een Strong Viking Run.

Britt

Tijdens haar VMBO opleiding leerde Britt al heel veel over haar en wat je daar allemaal mee kunt doen. In de zomer van 2017 is ze begonnen aan de Hairstylisten opleiding aan het Summa College in Eindhoven en ze vindt het kappersvak echt heel leuk! Super enthousiast en gedreven, is ze meteen als stagiaire aan de slag gegaan in onze salon. Britt assisteert ons op dinsdag en zaterdag om iedereen van mooi haar te voorzien in een relaxte sfeer. Ze zal jouw haar heerlijk wassen, voor een lekker kopje koffie of thee zorgen en ook kan Britt al kleuren en föhnen. Tijdens haar opleiding traint ze veel, zodat ze steeds meer behandelingen zelfstandig kan uitvoeren. Ze doet graag iets leuks met haar vriendinnen en familie en houdt ervan om te gaan shoppen en naar de bioscoop te gaan.